Philips Lightning

Philips Lightning is een productieafdeling van elektronicagigant Philips die ook wel Philips Verlichting wordt genoemd. Deze afdeling van het bedrijf is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van verschillende soorten verlichtingsoplossingen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Meer over de producten en complete systemen van deze afdeling van de elektronicagigant Philips, lees je op deze pagina. 

 

De producten van Philips Lightning

Philips Lightning heeft een ontzettend groot productaanbod. In het aanbod van Philips Verlichting vind je producten voor (grote) bedrijven, maar ook voor consumenten. Denk hierbij aan complete verlichtingsoplossingen voor bedrijven, maar ook aan buitenverlichting voor consumenten, autoverlichting en lichtregelapparatuur. Alle producten van Philips Lightning zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en worden voor een aantrekkelijke prijs verkocht. 

 

Als consument kun je de producten van Philips Lightning gewoon online aanschaffen of in de winkel kopen. In de webwinkel van Philips worden diverse verlichtingsproducten aangeboden, die je eenvoudig online kunt bestellen en vervolgens thuis kunt laten bezorgen. Bij aangesloten winkels met Philips producten worden de verschillende Philips Lightning producten voor consumenten uiteraard ook aangeboden, dus je kunt de producten ook altijd nog in een fysieke winkel aanschaffen. 

 

De systemen van Philips Lightning

Voor grotere klanten kan Philips Verlichting ook complete verlichtingssystemen ontwerpen en installeren. Denk hierbij aan systemen voor kantoren, maar ook voor winkels en zelfs openbare ruimten. Van ziekenhuizen tot sportcentra, magazijnen, grote winkelcentra en zelfs tankstations: ze worden allemaal verlicht met de flexibele en complete lichtsystemen van Philips Lightning. Philips heeft zelfs de openbare ruimte in Antwerpen voorzien van sfeervolle verlichting, zodat de straten van de stad er in de avond nog gezelliger uit zien. Een groot project, dat goed opgepakt is door Philips Lightning.